Thursday, July 10, 2008

Suomessa

Reissu oli kaikinpuolin mahtava kokemus ja sujui, uskomatonta kyllä, ilman mitään vastoinkäymisiä. Aikataulu piti koko reissun, ei eksytty mihinkään, autot toimivat ja olivat mukavia matkustaa, varatut hotellit ylittivät odotukset (ovatkohan kaikki samaa mieltä??), lennot sujuivat mallikkaasti ja kaikki pysyivät terveinä. Pieniä erimielisyyksia tuli matkalla, mutta se taitaa olla normaalia, kun vietetään kuukausi tiivisti yhdessä?

Talouskin pysyi suunnitellussa budjetissa. Yhteisiä kuluja (lennot, auto, bensat, majoitus, pääsyliput, ruoka, pysäköinti yms.) matkasta tuli kaikkineen noin 9500 EUR. Majoitus oli lentojen (2460€) jälkeen seuraavaksi kallein kuluerä. Hotelleihin meni 1500 EUR ja motelleihin 800 EUR. Hotelleissa olisi voinut vielä säästää :) Auto kustansi 2100 EUR ja bensaa paloi noin 1000 EURolla. Autossa olisi voinut säästää lähemmäs 800 euroa karsimalla vakuutuksia.

Käsitys jenkeistä muuttui paljon positiivisemmaksi mitä se oli ennen matkaa. Ihmiset ovat todella ystävällisiä ja palvelu on loistavaa. Elokuvista ja sarjoista saatu kuva oli kaukana todellisuudesta :).

Aikaerosta toipuminen näyttää ottavan hieman voimille. Nukahdin eilen jo kahdeksalta ja heräsin kolmen aikaan yöllä ja ollut siitä asti ihan pirteenä. Kohta voisi vaikka lähteä töihin...

Seuraavaksi voidaankin jo aloittaa seuraavan reissun suunnittelu. Vai???

1 comment:

Unknown said...

jepjep, siinähän oli hyvä yhteenveto.
Seuraava reissu onkin jo varattu saman mantereen suuntaan, mutta aussikeikkaa vois alkaa kans suunnittelee? Jos ei ens vuonna niin sitten seuraavana?