Sunday, July 6, 2008

LA

Saavuttiin tänään sitten hyvissä ajoin päätekohteeseen. Käytiin heti aluksi kaupoilla kiertelemässä ja seuraavaksi ajeltiin Beverly Hillsin kautta pakolliselle Hollywood kyltille. Ei päässyt aivan kyltin kupeeseen, oli poliisi ohjaamassa pois alueelta. No kuvat saatiin ihan riittävän läheltä kuitenkin. Kapealla kukkulatiellä oli muitakin kyltin bongaajia kiusaamassa paikallisia. Kyltiltä siirryttiin walk of famelle ihmettelemään tähtiä. Valitettavasti niitä tuli vastaan vain tutussa jalkakäytävä muodossa, ei livenä.

Kävelyn jälkeen ajeltiin LA:n läpi hotellille, Reneissance airportille ja Pekka varasi itselleen surffauskurssin huomiselle. Me muut tyydymme aurinkoon ja ehkäpä joidenkin härveleiden vuokraamiseen jos vaikka jettejä olisi tarjolla kohtuuhintaan.

Käytiin vielä illalla uudelleen walk of famella hollywood blvdlla katsastamassa Kodak teatterin missä siis pidetään oskarikaala ja viereinen China teatteri jonka edessä on taas starojen jalan ja käsien jälken painettuna betoniin. Ainut rohkea oli ollut muuten Connery - paljainjaloin - muilla oli sitten tylsästi kengät jalassa.

Loppuhuomiona vielä, oli muuten uskomattoman hiljainen kaupunki jos ei moottoriteitä ja hollywoodin aluetta oteta huomioon. Lähes kuin Detroitissa, sai ajella tyhjiä katuja pitkin!

2 comments:

vesa said...

On ollut mukava lukea hyvin kirjoitettuja juttujanne matkan edistymisestä. Matka on ollut todella pitkä. Liisa on heti aamulla ennen töihin menoa avannut koneen katsomaan, mitä uutta on tapahtunut. Vaikka olette jo päätekohteessa, olisi hienoa, jos kerkiätte piipahtamaan myös Redlandsissa. Harmi kuitenkin ettette ehtineet tavata isoa Arskaa. Ehkä vielä ...

Kiitokset tarinoista! Onhan tässä iässä helpompaa lukea nojatuolissa, kuin matkailla itse.

t vesa

PS Liisa muistutti, ettei kannata ottaa turhia riskejä enää tässä loppuvaiheessa.

Unknown said...

Tänään olisi tarkoitus Redlandsissäkin vielä piipahtaa iltasella.