Saturday, July 5, 2008

santa barbara

Ajettiin tänään sitten viimeisen kohteemme LA:n kupeeseen viettämään Ameriikan Yhdysvaltojen synttäreitä. Kyseessähän olivat 232:net synttärit. Homma vaikutti vähän samalta kuin meillä uudenvuoden vietto, koko kylä oli kokoontunut biitsille viettämään iltaa ja homma loppui rakettien paukutteluun. Yksityisiltä pommit oli tosin kielletty palovaaran vuoksi. City olikin melko hyvän tuhkakuorrutuksen peitossa nyt pari päivää tuossa kupeessa riehuneen metsäpalon ansiosta.

Olikin melko vilkas päivä auton suhteen, todettiin jälleen aamusta että oikea takakumi ei pidä ilmoja kunnolla sisällään joten ampaistiin Friscossa aamusta Nikko hotellista huoneen luovutuksen jälkeen Nationalille ja itkemään että tarvitaan uusi auto. Onneksi ei tarvinnut mennä jonoon joka oli 20-30m pitkä vaan päästiin suoraan ohi ja vaihtokin sujui jälleen muutamassa minuutissa. Oltaisiin saatu myös DTS, mutta otettiinkin Chrysler 300C kun se näytti niin makealta. _Virhe_. Kottero oli ihan karvalakkimalli ilman edes automaattista ilmastointia. Patakin oli vain kesyin 2.7 litrainen ja auton luokka premium vaikka ollaan maksettu luksuksesta. Ajettiin sillä nyt sitten kuitenkin tämän päivän ajot ja Barbarassa lentokentälle hakemaan vaihteeksi uusi peli alle. Päädyttiin takaisin alkuautoon eli Cadillac SRXään. Hyvä peli, tosin tällä kertaa ollaan ilman ihkua kattoikkunaa.

Erikoisesta päivästä johtuen oli hieman motellinlöytövaikeuksia. Ajeltuamme 1,5h ja käytyämme n. 5 paikassa vastaanottamassa eioota, alkoi vähän keskustan ulkopuolelta tilaa löytyä. Ensimmäinen tarjous oli 250 taalaa (+tax) yöltä ja seuraava 200 taalaa (+tax) yöltä jonka sitten otimme hampaita kiristellen. Osaavat mokomat hyödyntää matkalaisten hädän.. Tämä onkin sitten viimeinen motellin etsintä, Losissa odottelee hotelli jo innokkaasti meitä vieraakseen.

No comments: