Monday, June 16, 2008

Tässä kuvat parin päivän ajalta. Tänään sunnuntaina ei olla tehty muuta kuin ajettu. Kilometrejä tuli noin 1100. Huomenna päästäänkin tutustumaan vuoristoon Shenandoah puistossa ja illalla sitten valkoiseen taloon :)


3 comments:

vesa said...

Tervehdys! Olen yrittänyt pari kertaa aikaisemmin antaa kommenttia, mutta sellaista ei ole blogiin ilmestynyt. Kertoo varmasti jotain tietotekniikan taidoistani. Vielä kerran: kartan mukaan olette Virginiassa, joka on perustajavaltioita. Eli näkyy lipun raidoissa. Virginialaiset ovat tästä ylpeitä. Toisaalta West Virginia ei kulu perustajiin. Joka tapauksessa olette edenneet jo pitkälle. Hyvää matkaa edelleen!

apa said...

Taitaa pojat mennä osavaltioiden läpi semmosta vauhtia että raidat vaan vilisee ;) Koittakaa ehtiä jäädä johonkin paikkaan katselemaan paikallista elämää, siitä saa enemmän irti kuin tv:stä nähdyistä turistikohteista.

Unknown said...

:) hyvä että alkoi kommentointi onnistua.. Eipä olla raitoihin ja tähtiin sen enempää perehdytty, ainoat raidat mitä näkyy on tienkeskiviiva näinä ajopäivinä. Alkaa taas helpottaa ajomäärän suhteen, tässä oli pari tiukkaa päivää suunniteltu. Nyt on pari viikkoa aikaa ajella Vegasiin kun ollaan huomenissa käyty sekottamassa mahat Cedar Pointissa.